Vols desenvolupar la teva primera aplicació Web3 i no saps per on començar?

Us presentem Vottun Builder House, una iniciativa on obrim les portes de les nostres oficines de Barcelona a tota la comunitat Web3.

Et donem la benvinguda a casa nostra, on podràs treballar amb nosaltres i desenvolupar el teu projecte. Oferim sessions de formació i mentoring sobre les nostres APIs per a aquells que vulguin conèixer la tecnologia blockchain i el sector Web3.

Si ets desenvolupador o formes part d’un equip amb almenys un desenvolupador, t’esperem a les nostres oficines per compartir dos dies, durant els quals podràs desenvolupar la teva aplicació amb l’equip de Vottun.

Amb les APIs de Vottun, podeu crear fàcilment la propera generació d’aplicacions blockchain!

La Vottun’s Builder House es durà a terme durant dos dies cada mes de manera recurrent, la qual cosa permetrà que la iniciativa aculli diferents grups de persones cada mes.

Alguns dels avantatges de participar en aquest projecte són:

Tallers i sessions formatives sobre Blockchain, Web3, Programació, Màrqueting i Disseny Gràfic + UX/UI.

Suport dels professionals de l'equip de Vottun per al vostre projecte.

Invitacions a esdeveniments i hackathons, a més de marxandatge i molt més!

Formem junts a la propera generació d’Internet!

És important que almenys una persona de l’equip o tu, com a desenvolupador, siguis totalment autònom en el teu llenguatge de programació, sigui quin sigui. Heu de saber com trucar a una API Rest/JSON i tenir el vostre entorn de treball configurat al vostre ordinador portàtil. Heu de portar el vostre propi equipament. L’equip de Vottun només us podrà ajudar amb l’ús de les API i com afrontar els reptes de Web3; la resta depèn de tu!